27.09.2004 г., 13:55 ч.

Приказна магия 

  Поезия
1151 0 2
Любовта е приказна магия,
която стопля моята душа
влюбена съм в тебе-няма да го крия,
за мене ти си сбъдната мечта.

Исках някой мен да ме обича
и ето,че в живота ми навлезе ти,
и каза ми,че твоето сърце на мен се врича
и,че си роб пред моите очи.

Толкова отдавна аз те търся
и радвам се,че те открих сега,
защото с тебе аз разбрах
колко е красива любовта.

Досега не вярвах аз във нея,
защото винаги съм оставала сама,
но ето,че ти се появи
за да ми дадеш цялата си топлина.

Ти каза ми,че ме обичаш
и не искаш от мене ти да си далече,
че постоянно мислиш си за мене
и даже ден без мен не можеш вече.

А аз съм толкова щастлива
знам,че винаги ще бъдеш ти до мен,
а очите ти красиви
всяка нощ ще ме държат във плен.

И моето сърце изгаря
в пламъци необуздани,диви
и тайно нощем на Бога се моля
дните ни да бъдат все така щастливи.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се че ти харесва.Всичките ми стихотворения са писани отдавна и знам,че има какво още да се желае.
  • Хареса ми! Това е най-доброто, от всички, твои, по-горе. Бих искала една приятелска препоръка: да се опиташ да казваш нещата още по-синтезирано. Едно стихотворение е стойностно, ако е с по-малко думи, но всяка дума с максимално съдържание. Поздравления!
Предложения
: ??:??