25.11.2014 г., 16:37 ч.

Приказна нощ 

  Поезия » Любовна
546 0 0

Приказна нощ

 

В тази приказна дъждовна нощ

седя си на прозореца аз и си мисля

само за теб.

Защо те няма в тази вълшебна нощ

в която да се прегърнем, да се

целунем и после да си кажем...

Обичам те!

 

Обичам те мила с цялото си сърце.

Обичаш ли ме и ти?

Ако ме обичаш нищо не може да ни раздели.

Сега и завинаги.

Обичам те, обичай ме и ти.

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??