21.06.2004 г., 14:28 ч.

Приказно 

  Поезия
1202 0 0

Приказно
 
Не вярвам вече в приказки,
а в твоята повярвах...
И помечтах, късче щастие откраднах
за своя стъклен тъжен свят.

Красиво бе, когато бе до мене
и къпех се в твоята лъжа,
но толкова е страшно да пропаднеш
от всините в бездна зла.

Не си виновен ти, че в приказки аз вярвам.
Не си ме лъгал ти, та аз сама повярвах.
Балон ми подари, а времето го спука...
Парчетата от него вятъра издуха.

И приказката дето ми разказа
без края остави я... и днес,
сама ще трябва да напиша края,
та някой друг след мен да я чете.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??