29.11.2011 г., 11:51 ч.

Приказно 

  Поезия
526 1 6

Обичам времето, когато

снежинките се вихрят към небето.

Шептейки в свежи аромати,

кокичета умиват си лицето.


Усмивка слънчева ме гали,

прокрадната през облаците клети,

а цветно пролетно ухание

омайва ме с вълшебни менуети.


Прекрасни, като бели феи,

снежинките танцуват към небето.

В сребристите си рокли греят

и вихрят се в грациозни пируети...


30.07.2011                     Bloom


© Веси Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??