7.09.2008 г., 21:41 ч.

Прикрити сърца 

  Поезия » Любовна
1193 0 16
Сменях сезони. Сменях години -
сменях, заменях, подменях във страх.
Пазех сълзите си, чезнех в руини,
криех копнежи, признати за грях.

Трупах, натрупвах, затрупвах камари,
свити надежди във детски юмрук.
Дълго затварях вратите, не чаках,
бягах от хора, от думи, от студ.

Тръгвах, залитах, политах във бездни,
падах във купища бяла мъгла,
в скрити копнежи, в затрити надежди,
във вечно прикрити самотни сърца.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??