10.12.2017 г., 22:26 ч.

Прилагателно-залъгателно 

  Поезия » Хумористична
376 0 2

ПРИЛАГАТЕЛНО - ЗАЛЪГАТЕЛНО 
Росица Чакърова 

 

Тук стана някак си съмнително... 
И същевременно е топло и приятно. 
Понякога съвсем неуважително, 
но винаги е ясно и понятно.

 

От сутринта мирише куриозно, 
към обед - умопомрачително. 
След обед лъсва всичко, що е грозно, 
а нощем е красиво - задължително!

 

И винено-ракиено-салатно,
ордьовърно и "хард"-аперативно, 
дрънчащо-тенекиено и златно 
в едно се сливат тихо и приспивно... 

 

Хвалебствено-молитвено, фамозно, 
отчасти истинно и повече лъжливо, 
финалът се задава грандиозно 
и свършва както винаги щастливо! 

 

Лондон 11/12/2017'   06:06

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??