22.07.2011 г., 18:47 ч.

Принадлежа ти 

  Поезия » Друга
920 0 18
Тази лунна пътека,


отразена в морето, 


ме мами за път...


...........................


Принадлежа ти тази вечер.

Oблякла съм любимата си дреха.
На вятъра съм позволила

с косите ми да си играе.

Умората отпъдих с мисли,

поръчах си коктейл от тишина
и всичките звезди.


Отпих и... отпътувах.

Принадлежа ти тази нощ.

И всичките ми тайни

ще изрека на глас...

Oт теб не се срамувам

и от предателство


не ме е страх.


Принадлежа ти...


и дали не е взаимно?

Товар от плещите ми падна,

звуците се промениха.

А светлината...


в прегръдка  приюти ме.

Пътувам... и... не само...

Със теб, море,танцувам!

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??