19.04.2013 г., 10:28 ч.

Принцеса 

  Поезия » Хумористична
439 0 1


Вечер е и аз съм гладен.
Пристъргва ми, какво да ям?
Може и да съм досаден,
все пак гладът ми е голям...

Принцеса! Аз очи притварям.
Примляскавам, чак слюнките текат.
Любов, по теб така изгарям...
Филиите май ще се препекат?

О, толкоз вкусна си! Признавам!
На теб Господ всичко ти е дал!
Защо тогава съжалявам,
че не сложих малко кашкавал?

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??