2.05.2009 г., 10:44 ч.

Принцеса 

  Поезия » Любовна
520 0 0

Стъпките ти... леки са, наистина,

виждаш ли... как всички ти завиждаха,

чувствам вече всичко как ти е писнало,

но винаги съм бил до теб... не виждаше ли?

 

Хората... затварящи ни в крепости,

помнеха как сгушени осъмвахме,

помня как сред тези вкаменелости,

казах ти: "Принцесо, нека тръгваме."

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??