Пристигна Принцът днес на коня бял
сред сто жени крещящи, зачервени.
Такова чудо той не бе видял –
да го замерят с прашки, сутиени...
Нападнаха го хищните ръце,
оставиха го само по чорапи.
И също като бройлер без перце,
трепереше сред женското им парти.
Успя да се отскубне с много зор.
Препускаше по-бързо и от коня.
Помислиха си, че е стриптизьор
и смъкнаха блестящата му броня.
Боли сърцето, много го боли.
Въздиша тежко клетата Принцеса.
Животът не е приказка, нали?
Написала си грешно бе адреса.
© Vasil Ivanov Всички права запазени