Nov 20, 2019, 11:00 AM

Принцът на белия кон 

  Poetry » Humour
475 2 3

Пристигна Принцът днес на коня бял

сред сто жени крещящи, зачервени.

Такова чудо той не бе видял –

да го замерят с прашки, сутиени...

 

Нападнаха го хищните ръце,

оставиха го само по чорапи.

И също като бройлер без перце,

трепереше сред женското им парти.

 

Успя да се отскубне с много зор.

Препускаше по-бързо и от коня.

Помислиха си, че е стриптизьор

и смъкнаха блестящата му броня.

 

Боли сърцето, много го боли.

Въздиша тежко клетата Принцеса.

Животът не е приказка, нали?

Написала си грешно бе адреса.

 

 

© Vasil Ivanov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Той пък защо се дърпа тоя Принц?! Много добро!
  • Много ми хареса и ме усмихна :D
    Но какви коне. Днешните принцеси искат Мерцедеси :D
  • Не е лесно днес и принц да си :"
    Поздравявам те 😋
Random works
: ??:??