1.02.2008 г., 9:04 ч.  

Принцът от приказките 

  Поезия » Любовна
595 0 3

Принцът от приказките

Когато младата девойка
усети полъха на любовта,
в душа невинна се поражда
на щастие жадувано зова.

Принцът от приказките чака,
романите чете в захлас,
мечта в обич да превърне,
с трепет чака своя час.

Часът бленуван ще настъпи,
принцът ще се появи.
Но дали мечтата ще се сбъдне
или болката ще се яви.

Принца до сега не срещнах,
оня с очи добри.
Разочарования безброй посрещах,
преглъщах сълзи и мечти.

Да срещна вече нямам време,
търкулна се животът покрай мен.
Щастие лъжовно само срещнах,
е, бях щастлива някой ден.

Такава е съдбата моя,
дано да дойде любовта при вас.
Все пак тя съществува
и търпеливо чака своя час.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лилия мила, много чистота и тъга струи от стиха ти.
    толкова простичко и вълнуващо...както е в живота.
    с обич, мила Лилия.
  • Любовта все пак съществува
    и търпеливо чака своя час.

    Тъжен стих, с оптимистичен финал!
  • Любовта е в нас,Лиле!Поздрави за великолепния стих!
Предложения
: ??:??