12.10.2014 г., 11:37 ч.

Приоритети 

  Поезия » Хумористична
447 0 1

                 Приоритети

 

    Може би съм по-различен, не зная,

    но само заради климата бих живял в рая.

    А, сега - изненада

    заради компанията, бих предпочел ада!


                 Преценка

  

   Без заобикалки, казано пряко -

   по-добре в хладилника мляко,

   отколкото - бог да не дава

   в кухнята - някаква крава !!!

 

           Балкански синдром

 

   Точно така е! Не ми се струва,

   българина само от две

   неща се страхува.

   Да не настине

   и да не се мине!!!

 

 

                     

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересни хумористични миниатюри. Най ми допадна "Балкански синдром". Поздравявам те !
Предложения
: ??:??