8.06.2008 г., 19:16 ч.

Приоритетно 

  Поезия » Философска
635 0 18
                                                                 " ... да забавя ли умението си да разбирам
                                                                                         и схващам, и да се изсмея в очите си
                                                                                         за това, че се обръщат след мен и
                                                                                         ми показват с точност цената на едно
                                                                                         и цената на две,
                                                                                         но кое от тях е с предимство?..."
                                                                                                                   
                                                                                                                 Уолт Уитман
                                                                                                                 американски поет


Ще дойде може би вечна забрава,
ще кажем навярно така трябва...

С река ще потека пълноводна,
с размисли ще бягам попътни,
а мислите си ще крия безпътни.
Ще бъда прищявка в собствен театър,
с декор - недостъпен, но бестселър...
Природа ще се разбунтува...
Аз... с безслънчева усмивка... не си струва...
Ти... за  снежни звезди... не тъгувай...




© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??