1.06.2014 г., 21:25 ч.  

Припев 

  Поезия » Хумористична
519 0 0

Животът ми премина в песен.

Понякога с фалшив тенор,

Но припева бе тъй чудесен,

Запяван от задружен хор!

 

Животът ми премина в песен.

В началото с Менделсон.

Завихряше се тъжен марш.

Долавяше се много фалш!

 

Животът ми премина в песен.

Но нужен беше дубле оркестрант.

А припева бе тъй чудесен.

Повтарян от един залян!

 

И диригентът беше музикант,

Диктуваше с бемол, бекар бе срам

Изпусна палката на сцената,

Оставайки единствено и сам!

 

Животът ми завърши с буря.

Разтворила безброй врати!

Отнесе припева чудесен.

Замина моето ,,шери,,!

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??