Очите ми очите ти познаха
В град с безизразни лица
Бяха някак вечно тъжни
Кой извзе им яркостта
Ръцете ми ръцете ти познаха
В свят с безброй тела
Бяха някак вечно свити
Кой изтръгна щедростта
Сърцето ми сърцето ти позна
А можеше нима да го подмине
Че някак вечно мрачно бе, изпълнено с тъга
Някой вече бе погубил любовта
Кой успя от тебе да направи
Най-красива и щастливата жена
После върху тебе да стовари
Тежкия урок на любовната цена
Прости, че късно те намерих
Прости, че ужасно закъснях
Прости, че даже те довърших
И след мен не вярваш в любовта
© Габриела ДЕ Всички права запазени