Mar 15, 2019, 10:38 AM  

Припознах се 

  Poetry » Love
1040 2 0

Очите ми очите ти познаха

В град с безизразни лица

Бяха някак вечно тъжни

Кой извзе им яркостта

 

Ръцете ми ръцете ти познаха

В свят с безброй тела

Бяха някак вечно свити

Кой изтръгна щедростта

 

Сърцето ми сърцето ти позна

А можеше нима да го подмине

Че някак вечно мрачно бе, изпълнено с тъга

Някой вече бе погубил любовта

 

Кой успя от тебе да направи

Най-красива и щастливата жена

После върху тебе да стовари

Тежкия урок на любовната цена

 

Прости, че късно те намерих

Прости, че ужасно закъснях

Прости, че даже те довърших

И след мен не вярваш в любовта

© Габриела ДЕ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??