Пристан
Поглед вперен в бурното море,
вятърът брули косите ми ,
стоя и гледам как вълните се
блъскат в острите скали.
Какво ли търся,не зная,
но сякаш краката ми са залепнали за брега,
тежат и крачка не мога да направя.
Някъде там,сред пръските морска пяна и грохота търся моето спасение.
Що за глупост,казваш си ти, това не е приказка
русалки не съществуват.
Бягай,бягай докато можеш.
Бурята идва.
Нима самотата е по страшна от гръмотевиците?
Не,не приятелю,сама по себе си не е страшна
страшна е,когато има хора около теб а се чустваш сам и неразбран
страшна е,когато си насаме с мислите си
но,помни,лъч надежда винаги има
за тези които го търсят и не се страхуват да мечтаят.
© Александра Колчева Всички права запазени