18.03.2008 г., 23:55 ч.

Пристигане 

  Поезия » Пейзажна
481 0 7
Пролет от роса обляна, в цветна премяна,
свито диша с гръд, от слънчеви лъчи огряна.
Търси да чуе прежния глас славеев
и любимо същество да притисне силно...
Пролет пристигна, дух гъделичка,
люшна нежно и всяка тревичка.
А вятърът плаче с китарна хармония,
иска да върне изпята рапсодия...

Може би признавам, може би не -
втурвай се, вятърко, към мен шеметно...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??