Затворих сърцето си.
Късно беше за теб.
Очаквах те някога.
Тогава ти не дойде.
Прегърнах безмълвно аз болката.
Целуна ме тихата нощ.
Исках да бъда обичана.
Душата ми тихичко плачеше -
не можех да бъда вечно сама...
© Сиана Петкова Всички права запазени