Sep 23, 2011, 10:42 PM

Присъда 

  Poetry » White poetry
600 0 1

Затворих сърцето си.

Късно беше за теб.

Очаквах те някога.

Тогава ти не дойде.

Прегърнах безмълвно аз болката.

Целуна ме тихата нощ.

Исках да бъда обичана.

Душата ми тихичко плачеше -

не можех да бъда вечно сама...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бели стихове... Като един изгладен чаршаф, останал непокътнат до сутринта...
Random works
: ??:??