4.12.2022 г., 8:06 ч.

Присъствие 

  Поезия
147 0 0

  ПРИСЪСТВИЕ

Не ще избягам никога от вас!

Ще бъда в утро засияло,

посрещнало деня.

Ще бъда с вятъра, разбудил

сънени цветя.

С ръка грижовна ще погаля

несресани коси.

Ще бъда светлина, окъпала

грейналите ви очи.

Ще бъда шепата вода

от извора под бряст зелен.

Щастлива ще съм винаги,

когато сте при мен.

Не ще избягам никога от вас!

     Павлина Иванова

 

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??