6.09.2014 г., 15:20 ч.

Притча 

  Поезия » Хумористична
388 0 1

                  Непорочна била библейската Ева

                  и как няма да бъде целомъдрена дева,

                  когато били единствени двама

                  в целия Рай - тя и Адама!

                  Само те били човеците божи

                  и нямало как рога да му сложи,

                  да не говорим пък за изневери,

                  отде любовник да си намери,

                  и макар да е било готино маце,

                  слава богу, Адам си нямал ортаци!!!                     

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??