14.07.2015 г., 23:45 ч.

Притихнали вълни 

  Поезия » Философска
382 0 0

Притихнали вълни

 

Не знам накъде води пътеката на живота,

сред море от рози може би,

или сред черен океан с притихнали вълни.

Не знам дали ще чуя воя на самотата

или непримиримия съсък на огъня.

 

Не знам къде ще отида,

в рая може би,

или в костница, потънала в тъми.

Не знам дали ще хвана на Загубата ръката

или тази на неповторимата Надежда.

 

Знам само едно, уви –

животът е пътека сред кървави рози,

брулена от тъмни, притихнали вълни.

 

Кирил Г. И.

14.07.2015 г. – по залез

 

 

© Кирил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??