25.08.2019 г., 14:56 ч.

Привличането ще е вечно наше 

  Поезия » Любовна, Строги форми
812 1 3

Когато паметта изневери

и в нов живот, и в ново тяло даже

сърцето чрез душата ще подскаже,

че любовта ми пак за теб гори.

 

Забравата не ще ни покори

и зла магия няма да ни смаже.

Различни днес – о, не – ще се окаже

как същите сме, а и по-добри.

 

Какво ли може да ни укори?

Какво, кажи, от теб ще ме откаже?

Привличането ще е вечно наше

и Лета го разбра, не ни изтри.

 

Не ни разделя нищо. С обич тук

отново сме сега един до друг.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??