9.08.2012 г., 11:20 ч.

Привързаност 

  Поезия » Любовна
604 0 1

Защо ли не ми омръзваш,

всяка нощ идваш,

всяка нощ едно и също...

Но не ми омръзваш,

отново и отново

идваш всяка нощ…

Като южен вятър преминаваш,

щом луната се покаже, знам го аз,

и някакъв аромат на вишни

постоянно ми носиш.

И дори една нощ ако ме забравиш,

аз бих умрял от болка…

но преди това

теб бих убил.

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??