27.06.2019 г., 15:47 ч.

Приятел 

  Поезия » Друга
379 1 0

Делихме с тебе малката квартира.
Делихме и добро, и зло.
На двадесет години, що ни спира?
И мислехме, живота е ведро.

 

Но не ведро, излезе океан!
Препълнен със дълбоки страшни ями.
А двамата със вирнати глави,
се разделихме, всеки уж с призвание.

 

Но как ми липсват твойте рамена.
Да се подпра когато бясно падам.
Защо животът отреди така?
Загубих теб! И страшно много страдам.

© Григор Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??