Делихме с тебе малката квартира.
Делихме и добро, и зло.
На двадесет години, що ни спира?
И мислехме, живота е ведро.
Но не ведро, излезе океан!
Препълнен със дълбоки страшни ями.
А двамата със вирнати глави,
се разделихме, всеки уж с призвание.
Но как ми липсват твойте рамена.
Да се подпра когато бясно падам.
Защо животът отреди така?
Загубих теб! И страшно много страдам.
© Григор Колев All rights reserved.