20.02.2009 г., 22:12 ч.

Приятел 

  Поезия » Друга
457 0 1
Много пъти те ранявах.
Пренебрегвах те нарочно.
Чувах те, че ми говориш,
но отказвах да те слушам.
Опитах се дори да те забравя,
но така и не можах.
Пръв приятел ти ми беше,
но и най-опасният ми враг.
Държеше ме, за да не падна.
В битките се би в едно със мен.
Поклон сега пред тебе правя,
прошка искам и да ти благодаря,
че с мене беше във добро и лошо,
мое мило, мъничко сърце.

© ЯнКа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??