30.07.2011 г., 11:44 ч.

Приятел 

  Поезия » Философска
490 0 0

Къде живееш точно не знам?

Веднъж те срещна тук, друг път там.

Но винаги си с усмивка всеотдайна,

споделям с теб и най-голямата си тайна.

 

С теб е весело, емоциите се вдигат

и кратките разговори между нас на мен ми стигат.

Преди няколко години бяхме  напълно непознати,

сега си четем мислите, като телепати.

 

Не ти пука нито за криза, нито за заплата.

Ти гледаш  „отгоре” над нещата.

Определено не попадаш в графата тривиалност.

Утре ще те срещна пак, интуиция или случайност.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??