8.01.2012 г., 22:02 ч.

Приятел ли си? 

  Поезия » Друга
751 1 1



Наричам те приятел,
но дали такъв си ти
наистина - не знам.
За мене ценен си
и няма никога
да те предам.
Но аз за теб дали
съм ценна?
Дали на мен държиш?
Можеш ли от обич
всяка грешка -
да забравиш и да
ми простиш?
Когато залитна
към пропастта -
ръката ми ще
хванеш ли ти?
Когато сълзи
лицето ми намокрят -
ще ги изтриеш ли, кажи?!
Ще останеш ли до мен,
когато съм без нищо -
когато нямам дом или пари?
Ще ме прегърнеш ли,
когато съм самотна
или сърцето ми тъжи?
Ако бъдеш за мен
истински приятел,
с гордост тъй ще
те наричам -
всичко мое аз
за теб ще дам
и ще те обичам!

© Ахинора Бориславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса! Актуални въпроси за всеки един човек в някакъв етап от живота!
    Добре подбрани думи! Оцених високо! Поздрави!
Предложения
: ??:??