23.11.2011 г., 6:01 ч.

Приятел- предател 

  Поезия » Любовна
746 0 2

Мрачна тъмна нощ и една болка с голяма мощ.

Болка, която не минава и само лоши спомени оставя.

Спомени за мен и теб, заличени от някой друг.

Другият господар на нощта... Оо, да, това е ТЯ!

 

ТЯ, която някога преди беше светлината ми.

Светлина – угасваща от една сълза.

Оо, да, това е тя! – Болката!

Болка на предателство, породено от приятелство!

 

Последни секунди от нощта – идва изгрева!

Изгрев в сърцето на осъзнатото жалко човече...

Човече, което иска само да бъде обичано...

Обичано ли? – Не, отхвърлено звучи сякаш по-добре!

 

Отхвърли всичко, което беше преди!

Това, което е сега, няма нищо общо с реалността...

И ето, идва ТЯ с усмивка на уста...

А тя мълчаливо ближе нови рани, нови рани, от приятел направени!

© Радостина Такева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??