Мрачна тъмна нощ и една болка с голяма мощ.
Болка, която не минава и само лоши спомени оставя.
Спомени за мен и теб, заличени от някой друг.
Другият господар на нощта... Оо, да, това е ТЯ!
ТЯ, която някога преди беше светлината ми.
Светлина – угасваща от една сълза.
Оо, да, това е тя! – Болката!
Болка на предателство, породено от приятелство!
Последни секунди от нощта – идва изгрева!
Изгрев в сърцето на осъзнатото жалко човече...
Човече, което иска само да бъде обичано...
Обичано ли? – Не, отхвърлено звучи сякаш по-добре!
Отхвърли всичко, което беше преди!
Това, което е сега, няма нищо общо с реалността...
И ето, идва ТЯ с усмивка на уста...
А тя мълчаливо ближе нови рани, нови рани, от приятел направени!
© Радостина Такева All rights reserved.