5.02.2010 г., 9:21 ч.

Приятел в живота 

  Поезия » Друга
576 0 0

Приятел в живота

 

Преди повече от 11 години се запознахме,

от ранни зори двете си играхме,

но времето се промени

и пораснахме аз и ти.

Но все пак още си спимняме онези дни,

в които животът ни бе пълен с радост и игри.

Днес още една година от живота минава,

но много от приятелството ни остава.

И днес искам да ти сподеяля,

защо приятелството ни като птичка не отлетя.

Защото, приятелко, в живота си била до мен,

във всеки лош и труден ден.

Обичам те, защото в миналото, бъдещето и сега,

ти си най-добрата приятелка на Света!

© Стефания Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??