29.11.2004 г., 17:25 ч.

Приятели 

  Поезия
1794 1 2

Ти искаш да си останем приятели.
Да ти помагам в трудните моменти,
да ти давам опора в мрачните дни.
Но забрави ли, че те обичам?!
И всеки път, когато ти бъде разбито сърцето
аз ще тъгувам, но и ще се радвам!
Защото може и да разбереш,
че никога не бих те наранила
толкова много и би могъл
да поискаш да останеш с Мен!

© Елена Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??