Nov 29, 2004, 5:25 PM

Приятели 

  Poetry
1788 1 2

Ти искаш да си останем приятели.
Да ти помагам в трудните моменти,
да ти давам опора в мрачните дни.
Но забрави ли, че те обичам?!
И всеки път, когато ти бъде разбито сърцето
аз ще тъгувам, но и ще се радвам!
Защото може и да разбереш,
че никога не бих те наранила
толкова много и би могъл
да поискаш да останеш с Мен!

© Елена Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??