16.03.2007 г., 10:25 ч.

Приятели 

  Поезия
689 0 3
Здравей, Самота,
приятелко мила и добра.
Не можах да намеря Тъгата,
явно съм я отминала,
тук някъде е, усещам я.
Ако видиш Сълзите, кажи им,
че имам нужда от тях,
нека наминат.
А на Болката кажи,
че е време да ми дойде
на гости, нищо, че
преди два дена ме навести.
Ако случайно срещнеш Омразата,
кажи й, че я търся,
защото трябва да я почерпя
за това, че ме направи такава.
А аз сега търся Тъмнината,
защото искам да попадна
във вечността на мрака.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • всичките наведнъж ли ги искаш.или просто не можеш да избягаш от тях,затова само мрака ще свърши работа.великолепна ирония.
  • Във тази тъмна прокоба, не търси изгода.Но има и светлина...!!!
  • С тези приятели на зле отиваш!!!

    Поздрави, Дани!!!
Предложения
: ??:??