21.08.2008 г., 6:42 ч.

Приятелки 

  Поезия » Друга
805 0 2

С тебе, приятелко, споделях всичко...

Радост и мъка, смях и сълзи!

Но идва време да си тръгнеш ти

и да се разделим,

всеки по пътя си.

Аз искам само едно - недей тъжи,

а за мен си спомняй ти!

За моментите ни заедно прекарани

в добри и лоши дни...

Не, ти недей плачи

и не забравяй мойте думи,

че най-важното за мен си ти

и всичко за теб бих

направила и бих простила,

защото истинска приятелка ми

беше само ти!

© Христина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??