12.03.2006 г., 1:26 ч.

ПРИЯТЕЛКО  

  Поезия
1300 0 2

ПРИЯТЕЛКО

Защо приятелко днес си нещастна

да не би посетил те пак злусторника

любов и ти припомнил за старата

любов.Скьпа приятелко;

не плачи,

не тьжи,

не отчайвай!

Ще срещнеш;

по достойна

,

по красива,

по заслужаваша теб любов!

Подходяща са ти вьзвьрне придишното

самочуствие,

усмивка,

и щастие с което

заразяваше всички около тебе.

Не забравяй че при всички ситуаций

имаш нас приятелите,които са готови

да се жертват;

за един косьм от главата ти !

за едно кьсче от тялото ти!

за една част от голямото ти сьрце!

Твой вечен приятел Явор!

© Явор Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??