25.02.2005 г., 17:59 ч.

Приятелски урок 

  Поезия
957 0 4
Когато ви срещнах приятели
бях дете добро и наивно.
Вярвах в хората, в тяхната честност.
Доверие дадох на всеки от вас.

Но предателства много до днес преживях
от вас, приятели мои!
Погубихте детето в мен,
вярата в света и в живота.

Забравих мечтите си - илюзии святи,
забравих доброто какво е!
И наивноста заключих в себе си -
заради вас, приятели мои.

Но не мислете,че сърдя се. НЕ!
Вие ми дадохте важен урок -
доверие никому не трябва да даваш,
дори на любимия - твоето щастие!

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??