4.07.2005 г., 22:21 ч.

приятелство 

  Поезия
1622 0 0

Две души се спасяват от греха,

две души се сливат в една

и почват техните сърца

да бият за обичта.

Обич, която не спира да гори,

обич, от която понякога боли,

обич, която силно може да горчи

и да плачат дълго две очи.

И не спира тази обич да гори,

дори когато скита сама,

нейде по света.

Това е то,

приятелство добро,

готов си живота си да дариш,

но да можеш другия да спасиш

Посветено на една истинска приятелка.Тя е моя много добра приятелка и се казва Въти.Душка оби4ам те.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??