11.04.2017 г., 10:41 ч.

Приятелство не прося 

  Поезия » Друга
279 1 1

Приятелство не прося,
в моя свят свободен.
Кажи ми за да нося,
един миг съдбовен.

Угасва сред дъжда,
приятелство не прося из пепелта.
Не е късно да простя,
със сълзи на очи да изневеря.

Кога ли се забравя,
една любовна рана.
Промених се и живея,
за да не бъда рана.

След истина боли,
но аз приятелство не прося.
Тежко е да се извърви,
но аз никого не моля.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми, Дими! Не е нужно да просиш приятелство. Не ти трябва фалшиво такова, повярвай ми
Предложения
: ??:??