14.02.2007 г., 13:57 ч.

Приятелство незабравимо 

  Поезия
710 0 0
Колко сме се карали,
колко болка сме си причинили,
колко сълзи сме изплакали,
колко незабравимо сме изкарвали!

Дали ни е писано да сме заедно,
дали ти поне малко ме обичаш,
или се подигра с чувстата ми приятелски,
които аз показвах всякак!

Моля те, прости ми,
моля те, нека останем заедно завинаги,
без теб не мога да живея, разбери,
без твоята подкрепа!

Нима всичко ще свърши така,
нима ти ще забравиш всичко това,
нима това ще остане само спомен,
спомен, с който ще живея цял живот!

© Силвия Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??