3.04.2008 г., 8:01 ч.

Приятелството е... 

  Поезия » Друга
742 0 9
 

Приятелството

е духовно цвете,

събрало на дъгата цветовете,

силата на бурите и ветровете,

на океана дълбините,

на небето висините...

Приятелството

е вълшебно цвете!

Ако обичате цветята,

навярно ще ме разберете.

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??