6.02.2011 г., 16:18 ч.

Приятелю... 

  Поезия » Друга
589 0 3

            Стари приятелю, давай пак рамо –

            то и душата в мазоли е само.

            От скитника-вятър с умни ръце

            дом построихме –

                                       с туптящо сърце.

 

            Мъдрости много –  от старите книжки – 

            днес се разхождат с модерни подстрижки.

            С тебе попържаме кривия свят –

            все  преоткриваме

                                                 себе си, брат.

 

            Рамо до рамо, приятелю стари,

            май си куснахме от всички попари –

            добро, лошотия и малко боксус –

            какво и да беше,

                                          но имаше...

                                                              вкус!

 

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??