Здравей, приятелю познато-непознат!
Как са спомените от онези дни?
Спомняш ли си колко бе богат?
Колко обич им раздаде и ми подари?
Спомняш ли си колко нежност ни продаде,
колко мъка във сърцето си попи?
Как за миг дори не ни предаде,
а животът бавно бързайки ни раздели?
Как бягахме от времето, но то ни хвана,
как сложи ни във своя сигурен капан?
Драскотината превърна във дълбока рана,
как направи спомените на мечти и блян?
© Джулз Всички права запазени