Feb 3, 2012, 11:50 PM

Приятелю познато-непознат 

  Poetry
377 0 0

Здравей, приятелю познато-непознат!

Как са спомените от онези дни?

Спомняш ли си колко бе богат?

Колко обич им раздаде и ми подари?

 Спомняш ли си колко нежност ни продаде,

колко мъка във сърцето си попи?

Как за миг дори не ни предаде,

а животът бавно бързайки ни раздели?

 Как бягахме от времето, но то ни хвана,

как сложи ни във своя сигурен капан?

Драскотината превърна във дълбока рана,

как направи спомените на мечти и блян?

© Джулз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??