4.02.2021 г., 10:57 ч.

Призивът 

  Поезия » Хумористична, Епиграми
387 0 0

"Чети етикета!" - ни призовава

                                    Гавазова.

Ала и Бог не би могъл да го разчете - 

тъй дълбоко са закодирани в него

                                     ментетата.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??