Feb 4, 2021, 10:57 AM

Призивът 

  Poetry » Humour, Epigrams
391 0 0

"Чети етикета!" - ни призовава

                                    Гавазова.

Ала и Бог не би могъл да го разчете - 

тъй дълбоко са закодирани в него

                                     ментетата.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??