30.11.2008 г., 18:35 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
518 0 1
Днес слънцето ми се усмихва с твоите сочни устни,
а облакът ми смига с твоите дълбоки очи,
вятърът ме гали с твоите нежни ръце,
а пъстропера птица кацна на прозореца ми
и ме гледа с неискащи очи, с необещаващи криле,
след малко литва, изпращам я с влажен поглед
и чакам следващото и завръщане,
откривам те във всичко живо!
А вечер, остана ли сама
на приглушени светлини,
те виждам как идваш целият в бяло,
пристъпваш бавно, с изпиващ поглед,
с ръце, копнеещи за мене.
- Ела, любими, ела и ме вземи!
- Ще те дочакам ли?

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??